Portfolio

Overzicht van podcasts die door Audiolane zijn geproduceerd of waar Audiolane een aandeel in heeft gehad.

Roerige leven van pubers

Dit is FRANKIE. Een podcast waarin wij, pubers, vertellen over ons leven. Wat we meemaken, waar we mee worstelen en wat we leren. Dat vertellen, dat doen we anoniem. Niet omdat we schijterds zijn, maar omdat het nou eens niet gaat om het plaatje. Het gaat om ons verhaal. Concept en productie EO.

100 jaar radio

In de vierdelige serie interviewt Herbert Codée journalisten, historici, programmamakers en ondernemers. Naast gesprekken is er een keur aan fragmenten te horen uit de rijke radio historie. Hoe is de radio in Nederland ontstaan? Welke sleutelfiguren hebben een belangrijke rol gespeeld? Hoe kijken de voormalig oprichters naar de toekomst van radio? Concept en productie door Audiolane.

RADIO-PODCAST BASIS LOGO DEF DEF.jpg

De Radio podcast

De radio podcast is radio over radio. Hoofdvraag; waar staat de radio in 2025? Onderwerpen zijn mediagebruik van jongeren, data, online (apps), marketing en innovaties die een vernieuwde luisterervaring geven. In 2018 genomineerd voor Dutch Podcast Award. Concept en productie door Audiolane.

Artwork def Itunes.jpg

DAG6 - Hoe Het Leven Loopt

Een lifecoach, muziekfreak, theoloog en journalist maakten zes mini-retraites van vijftien minuten die je verder helpen in de reis van het bestaan. Hoe het leven loopt is een podcast waarmee je wandelt door de landschappen van het leven. Productie en muzieksamenstelling door EO.

avatars-000415009857-7y6dv5-original.jpg

THE PASSION

The Passion is de moderne vertelling van de laatste uren van Jezus' leven, lijden én opstanding. In The Passion podcast maak je kennis met de cast en makers. Concept en productie door EO.