Podcasting is het nieuwe Netflixen 🎧💥

Dagelijks komt er een stortvloed aan informatie op je af. Nederlanders luisteren gemiddeld 2 uur en 42 minuten audio per dag. De mediatijd van consumenten is schaars. It's all about time! Audio kun je op ieder moment tot je nemen een van de redenen waarom audio weer aan populariteit wint. Het medium audio is de meest intieme manier om in contact te komen met je ontvanger. Tijdens het autorijden, sporten of werken in huis maar ook in relax-modus: podcasting is het nieuwe Netflixen.

#audioishot 🔥

Michael Barbaro host New York Times The Daily “We start a story at the beginning and we get you through to the end.”

Alexander Klöpping co-founder Blendle over Blende Audio “Het is de grootste stap sinds onze oprichting, en de meest gevraagde functie van onze gebruikers. Helemaal omdat audio op dit moment Heel Erg Hot is.”

Sjors Fröhlich hoofdredacteur BNR “Podcast is een logische stap voor BNR. Je kunt wegblijven van de strakke radioregels en nog intiemer bij de luisteraar binnenkomen.”

Gert-Jaap Hoekman hoofdredacteur NU.nl “Bij NU.nl is er een cultuur dat als iemand een goed idee heeft, dat we het gaan proberen. De podcast staat iedere ochtend op onze voorpagina.”