Herbert Codée

FOUNDER

Herbert_Codée_©willemjandebruin_2018_WJB_4366_LR.jpg

Ik ben op jonge leeftijd gefascineerd geraakt door de magie van audio door met geluiden sfeervolle landschappen te schetsen. Ik begon in 2000 met het produceren en presenteren van radioprogramma' en werkte in 2005 voor een jongerenzender die alleen via internet te beluisteren was. Al in 2009 experimenteerde ik met het maken van podcasts.

In 2016 was ik op Penny Lane in Liverpool, en zag hoe briljant Paul McCartney de sfeer van de straat heeft vertolkt naar een geweldig tijdloos nummer.

In 2017 kregen de vrijheid en onbegrensde mogelijkheden van audioverhalen mij opnieuw in hun greep. Dit resulteerde in een specifieke niche podcast voor mediaprofessionals, ‘De Radio Podcast’. In datzelfde jaar werd de beste nieuwspodcast ever geboren. 'The Daily' van The New York Times. Exact een jaar later, op 1 februari 2018 betrad ik met Audiolane het geluidsspectrum.

Ik help bedrijven en omroepen van a tot z inspirerende audioverhalen te maken en geef daarnaast ook advies en presentaties over #audiorevolutie

Als je een e-mail gestuurd hebt bied ik je tijdens het wachten nog enkele inspirerende podcast tips. Te vinden in iedere podcast app op je smartphone.

Verhalend: Bob, Echt Gebeurd, Heavyweight

True crime: Ear Hustle, Missing Richard Simmons

Nieuws: The Daily

Media: De Radio Podcast

 
Naam *
Naam